Camping Faciliteiten

Sinds 2004 is Camping Les 3 Sources in het beheer van een Nederlandse familie. Na renovatiewerkzaamheden heeft de camping zijn deuren in 2006 heropend.

Het kampeerterrein is 2,5 hectare groot en biedt 104 plaatsen. Een gedeelte hiervan is gereserveerd voor jaarplaatsen. Verder zijn er staanplaatsen voor een eigen kampeerinstallatie gereserveerd. Meer informatie hierover vindt u terug onder “accommodaties”.

Café/Restaurant
De camping heeft in april 2014 een nieuw café/restaurant geopend waar buiten een drankje ook maaltijden geserveerd worden. Dit varieert van een kleine snack tot een compleet diner om terplaatse te consumeren of om af te halen. Ook worden regelmatig avonden georganiseerd voor zowel jong en oud. Dit varieert van playbackavonden tot georganiseerde diners, zoals barbecues, mosselavonden. Ook worden hier soirée dansants (dansavonden) gehouden.

Sanitair
De camping heeft in 2008 een nieuwe sanitaire voorziening geopend! Hier bevinden zich de douches, toiletten en wastafels met warm en koud water, ventilatie, verwarming en airconditioning. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt om hygiëne te kunnen waarborgen.

Speeltuin
Voor de kinderen is er een speeltuin, waar ze lekker in kunnen ravotten.

Vissen
Op de camping zijn 3 visvijvers aanwezig, waar door jong en oud gevist kan worden. Tegen een kleine vergoeding (dit om uitzet van nieuwe vis mogelijk te maken) kunt u bij de receptie een vergunning bekomen om hier te vissen op karper en de vele verschillende soorten witvis, die hier rondzwemmen.

Winkels
Op loopafstand van de camping bevindt zich alles om uw verblijf compleet te maken. Diverse supermarkten, bakkers, een slager, een kledingboetiek, postkantoor, café, restaurant, friterie, boekenwinkel, VVV-kantoor en verschillende banken bevinden zich allemaal binnen een straal van 1km.