De Camping

Camping Les 3 Sources is gelegen op de flanken van de rivieren de Lesse en de Semois, temidden tussen de bedevaartsplaats Beauraing en Bouillon. De camping ligt aan de rand van het dorp Bièvre en is omringd door de prachtige natuur die de Belgische Ardennen rijk zijn.

De camping is in het trotse bezit van een aantal waterbronnen, waarvan een drietal tot ontspringing komt middels vijvers, die constant voorzien worden van bronwater. Deze vijvers zijn een walhalla voor vissers.

Hier in het hart van de Ardennen, waan je je heel ver van huis te zijn, terwijl het in werkelijkheid maar 2 uur rijden is vanaf de Belgische grens. Temidden van een oase van rust, vindt u ons, Camping Les 3 Sources, voor een onvergetelijke vakantie…

Of u nu op zoek bent naar een actieve of passieve vakantie, deze streek (ook wel het mooiste gedeelte van de Ardennen genoemd) biedt het allemaal.

De camping is het gehele jaar geopend!!! In de zomer kunt u genieten van het groen dat deze streek rijk is, terwijl tijdens de wintermaanden de normaal zo groengekleurde bossen bedekt zijn met een wit kleed, wat ook schitterende aanzichten biedt.

Variërend van wilde tochten per quad, te paard of per mountainbike door de bossen, de rijke historie die de Ardennen rijk is, tot het vissen aan de oevers van een van de 3 bronnen gelegen op de camping. En natuurlijk mag het langlaufen niet vergeten worden. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.